Wie ben ik? -Mijn Droom

 

Hervé Missiaen

Bedrijfsleider | visionair | kunstenaar | auteur | facilitator | wereldreiziger | Torres Vedras Portugal | 100 Vlaamse Titanen | Vlaanderen terug op de wereldkaart | nieuw socio-economisch model | 196-titans-of-this-world-2 | reset van de wereld | hernieuwd vertrouwen 21ste eeuw | Land der Blinden | reus Polyphemus |

 

“Hallo, mijn naam is Hervé Missiaen, Belgisch bedrijfsleider, visionair kunstenaar, auteur, facilitator en wereld reiziger. Ik ben net zoals Lisbon Eagle 196 on the search.
Ik heb een gezonde academisch economische achtergrond. Door de jaren heen stond ik aan het hoofd van vier bedrijven en bediende ik mijn klanten over de hele wereld in 8 taalzones. Ik volg de politieke en economische situatie op de voet.
Sinds april 2022 werk en creëer ik verder vanuit Torres Vedras-Lissabon, Portugal.

Ik waardeer de individuele wijsheid van 100 prominente Vlaamse rolmodellen die ik benader, interview en op vlaams canvas portretteer.
De ideeën van deze 100 Vlaamse Titanen vormen de basis van de persoon die ik uiteindelijk wil worden. Ik droom ervan om hun inzichten en gedachten te doen samenkomen in een ongeziene samenwerking die geen gelijke kent. Ik droom ervan om samen met hen te werken aan een humane maatschappij die de 21ste eeuw overleven kan.

Tot voor kort reisde ik de wereld rond op zoek naar de dringende noden ten gunste van een actuele en moderne samenleving die gebaseerd is op een nieuw socio-economisch model. Ik ontmoette influencers en verschillende culturen, omarmde mijn vrijheid en was onder de indruk van extra ongeziene uitmuntendheid op internationaal niveau. Er zijn 196 officieel erkende landen met in elk land ten minste nog één onbenoemde expertise die samen kan ingezet worden met alle andere, om uit de knoeiboel te geraken die we met zijn allen gecreëerd hebben.

100 Vlaamse Titanen als onderdeel van deze allesomvattende pool van 196 inspirerende ideologieën. Een voorsmaakje van deze uitbreiding vindt U hier:  https://www.hm-art.be/196-titans-of-this-world-2/

Corona was ongewild het passende antwoord van moeder aarde op de desastreuze manier waarop we allemaal nog steeds onze blauwe planeet behandelen en achterlaten. Corona deed terecht de wereld op haar grondvesten daveren. Morgen wordt diezelfde wereld politiek en maatschappelijk ge-reset, willen of niet. Mijn droom is dat vooral de jeugd hier een belangrijke rol in speelt.

Tientallen jaren geleden was de regio Vlaanderen bijvoorbeeld tot ver buiten haar eigen grenzen wereldberoemd in ondernemerschap en visie. Flanders Technology en de vechtlust van de Vlamingen trokken wekelijks grote internationale investeringen aan. Vandaag zijn de nieuwe investeringen in Vlaanderen slechts een fractie van wat ze vroeger waren. Vlaanderen als voorbeeld, lijkt uitgeteld en onbestaand. Het stemgedrag verloopt ook niet meer stabiel. Iedereen lijkt bang te zijn voor alles en voor iedereen.

Meer dan ooit heeft niet alleen dit Vlaanderen een nieuwe richting nodig die deze neergaande vicieuze cirkel moet stoppen. Het herstel van haar verloren positie zou het resultaat moeten zijn en een voorbeeld voor de hele wereld.

Ik nodig jullie allemaal uit voor een korte reis in het Land der Blinden, waar je reus Polyphemus zal ontmoeten die een Vlaams verhaal van hernieuwd vertrouwen onthult waar iedereen o zo hard op zoek naar is.

De reus leeft nu verder in Vlaanderen, België en delen van Europa. Zijn arend speurt nu verder naar zijn 196 ‘Titans of This World’ en komt op deze reis die authentieke persoon wel tegen, die ook jullie willen zijn en die ik zeer graag ontmoet in Torres Vedras- Lisboa.

Geniet van jullie reis”

Hervé Missiaen