Wie ben ik- Mijn droom

 

hervé titans from flanders

 

“Hallo, mijn naam is Hervé Missiaen, bedrijfsleider, visionair kunstenaar, auteur, facilitator en wereld reiziger. Ik heb een gezonde academisch economische achtergrond. Door de jaren heen stond ik aan het hoofd van vier bedrijven en bediende ik mijn klanten over de hele wereld in 8 taalzones. Ik volg de politieke en economische situatie op de voet.

Ik waardeer de individuele wijsheid van 100 prominente Vlaamse rolmodellen die ik benader, interview en op vlaams canvas portretteer. De ideeën van deze 100 Titanen vormen de basis van die persoon die ik uiteindelijk wil worden. Ik droom ervan om hun inzichten en gedachten te doen samenkomen in een ongeziene samenwerking die geen gelijke kent. Ik droom ervan om samen met hen en met de nieuwe generatie Titanen Vlaanderen terug op de wereldkaart te helpen zetten.

Tot voor kort reisde ik de wereld rond op zoek naar de dringende noden ten gunste van een actuele en moderne samenleving die gebaseerd is op een nieuw socio-economisch model. Ik ontmoette influencers en verschillende culturen en omarmde mijn vrijheid.

Corona is vandaag ongewild het passende antwoord van moeder aarde op de desastreuze manier waarop we allemaal onze blauwe planeet behandelen en achterlaten. Corona doet vandaag terecht de wereld op haar grondvesten daveren. Morgen wordt diezelfde wereld politiek en maatschappelijk ge-reset, willen of niet. Mijn droom is dat Vlaanderen en vooral haar jeugd hier een belangrijke rol in speelt.

Tientallen jaren geleden was de regio Vlaanderen namelijk tot ver buiten haar eigen grenzen wereldberoemd in ondernemerschap en visie. Flanders Technology en de vechtlust van de Vlamingen trokken wekelijks grote internationale investeringen aan. Vandaag zijn de nieuwe investeringen in Vlaanderen slechts een fractie van wat ze vroeger waren. Vlaanderen lijkt uitgeteld en onbestaand. Vlaanderens stemgedrag verloopt niet meer stabiel. Iedereen lijkt bang te zijn voor alles en voor iedereen.

Meer dan ooit heeft Vlaanderen nu een nieuwe richting nodig die deze neergaande vicieuze cirkel moet stoppen. Het herstel van onze verloren positie moet het resultaat zijn.

” Ben je benieuwd naar hoe  de gecombineerde kracht en inspanningen van 100 Vlaamse Titanen zou kunnen helpen bij het vormgeven van een positieve en exporteerbare Vlaamse modelstaat ?

Ik nodig jullie allemaal uit voor een korte reis in het Land der Blinden, waar je Polyphemus zal ontmoeten die een Vlaams verhaal van hernieuwd vertrouwen onthult waar iedereen hard op zoek naar is.

Geniet van je reis”