Vlaanderen als Internationaal Toonbeeld ?

De taal der Titanen als trigger naar een Vlaamse ‘Voorbeeld’ Staat 2025 ?

 

Hervé

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

Stel je zich nu eens voor dat Vlaanderen zichzelf zou kunnen transformeren tot die unieke Modelstaat 2025, waarin elk Ministerie een uniek voorbeeld is van het beste uit alle werelden …

 

Welk gevoel zou dit geven als de hele wereld weet heeft dat het beste onderwijs in Vlaanderen te vinden is?

Welk gevoel zou dit geven als de hele wereld weet heeft dat de beste en goedkoopste manier om met de enorme tonnen afval om te gaan enkel in Vlaanderen te vinden is of dat daar de duurzame technologie aanwezig is om die afval op de meest ecologische manier te verwerken?

Welk gevoel zou dit geven als we tegen die tijd wereldwijd toonaangevend zijn in hernieuwde business and lifestyle schools ?

Misschien zijn we tegen dan wel beroemd geworden door onze uitstekende manier om nieuwe startups te begeleiden.

Misschien hebben we tegen dan een totaal andere  humanistische benadering naar een vernieuwd politiek systeem uitgedokterd waar iedere regering naar op zoek is,

Misschien is Vlaanderen tegen dan beroemd in studie centra voor links en rechts hersenhelft onderwijs.

Misschien is Vlaanderen tegen die tijd sterk genoeg om de internationale internationale instellingen op de vingers te tikken wanneer bepaalde landen  doorgaan met het gebruik van kunststoffen in de voedingsindustrie. Wie weet ?

of

Misschien wordt Vlaanderen wel eens geraadpleegd voor iets totaal anders wat vandaag zelfs nog niet eens op tafel ligt…

 

Eén ding is zeker: als we de insteek der Titanen vandaag volgen en durven om naar de maan te schieten, zullen we zeker sprankelende sterren raken.

 

Binnenkort wordt via Social Media de positieve inbreng gevraagd van positieve Vlamingen -lees sprankelende sterren- inzake allerhande beschikbare expertises:

Dit project is een Vlaams project. Alle relevante input is bij deze welkom.

 

Als je mee wil werken aan dit project, laat dan je email adres en je naam achter.