Mijn Missie

Het geplande resultaat van Kennedy’s Visie (= zijn missie) was dat het ‘USA ruimteschip’ enkele jaren later op de maan moest landen. Tout court.

Vertaald naar een nieuw Vlaams verhaal zal de heropwaardering van onze Vlaamse jeugd als ‘gerespecteerde individuen’ uiteindelijk resulteren in een constante aanvoer van superopgeleide gemotiveerde medewerkers, bedienden en arbeiders als de belangrijkste basis om naast technologie gevoelige KMO’s ook heuse multinationals aan te trekken. Precies die meerwaarde aan super opgeleide medewerkers zorgen er uiteraard voor dat ook multinationals hier in Vlaanderen blijven en ook op een eerlijke manier ‘bijdragen’.

 

Mijn Missie:

“Kruisbestuiving tussen enerzijds

#1. deze nieuw gecreëerde gemotiveerde jongeren met  anderzijds

#2. de ervaring van doorwinterde experts

 

zal een toevoer van economische, culturele en spirituele resultaten doen ontstaan. Deze zullen uiteindelijk Vlaanderen kleur geven en terug op de wereldkaart  positionneren”

 

Allerlei evenementen waar ondernemers, politiekers, sportlui, schrijvers, sprekers, onderwijzers, economen,  …en andere experten elkaar met creativiteit uit de hoek van de beeldende kunst kruisbestuiven, worden binnenkort terug geactiveerd. We starten in het Huis van de Reus langs de grijze E17, waar een veilig initiatief start met 100m2 onverwachte kleurenprikkels.

Onderstaand zie je een voorbeeldactiviteit die reeds eerder op deze site plaatsvond.